יריד האוכל של דיזינגוף סנטר יארח יריד אלכוהול בפורים

לקראת פורים יארח יריד האוכל של דיזנגוף סנטר את בית הספר לברמנים “זמן אמיתי” לסופ”ש של אלכוהול במסגרתו יתקיימו סדנאות קוקטיילים לקהל הרחב.

בסוף השבוע הסמוך לפורים, בתאריכים 25-26.02, יתחפש יריד האוכל המתקיים מדי שבוע בדיזנגוף סנטר ליריד אלכוהול. בשיתוף פעולה עם “זמן אמיתי“, בית הספר לברמנים ותרבות השתייה יתקיימו במהלך היריד סדנאות קוקטיילים לקהל הרחב. בתוכנית היריד מתוכננת פעילות שוטפת של זמן אמיתי ביריד כפעילות מקדימה לשתי סדנאות להכנת קוקטילים. הפעילות הראשונה מתוכננת ליום חמישי ה- 25 בשעה 18:00 בערב והשנייה ביום שישי ה- 26 בשעה 14:00 בצהרים, הסדנאות יתקיימו על הדק בקומה 1- ביריד האוכל.

במסגרת הסדנאות ילמדו מדריכי “זמן אמיתי” כיצד מכינים מגוון קוקטיילים וכן יעניקו הסבר על כל קוקטייל ממרכיביו ומרכיביו, תוך כדי אירוח ושילוב הקהל. בנוסף, יתנו המדריכים טיפים שונים בכל הקשור למשקאות, להכנת קוקטיילים ולבר הביתי. במעברים יתקיימו מופעי פלרינג מרהיבים, סדנאות אוכל שונות ועוד.

במסגרת הסדנאות ילמדו המדריכים להכין מספר קוקטיילים, בין השאר את הקוקטייל הפופולארי “סאוור” אשר ניתן להכין במספר רב של גרסאות. בין הסאוורים המומלצים: אמרטו (בתמונה), פיג’לינג, מידורי, וויסקי, וודקה, סאוטרן קומפורט וקמפרי.

מרכיבים לסאוור:

חצי לימון חתוך לקוביות

כפית סוכר

סאוור מיקס (75% מיץ לימון ו-25% מי סוכר) – 30 מ”ל

משקה/ליקר לפי הטעם (לא מומלץ עם ליקרי שמנת) – 60 מ”ל

קרח

הכנה:

מכניסים את חתיכות הלימון לשייקר, מוסיפים את כפית הסוכר וכותשים.

מוסיפים כף קרח, סאוור מיקס ואת המשקה/ליקר.

מגוש באדיבות “זמן אמיתי”.

“זמן אמיתי” הינה רשת בתי הספר לברמנים ותרבות השתייה, המרכזית והוותיקה ביותר בישראל. ל”זמן אמיתי” שמונה סניפים ברחבי הארץ בהם נלמדים קורסי הברמנים של זמן אמיתי. בקורס הברמנים נלמדים כל נושאי עבודת הבר, ביניהם: הכנת קוקטיילים, לימודי יין, וויסקי, בירה ועוד. הקורס כולל לימודים עיוניים ופרקטיים, שבסופם מקבל הבוגר תעודה המוכרת על ידי איגוד הברמנים הבינ”ל. בנוסף מקיימת “זמן אמיתי” סדנאות אלכוהול מגוונות לקהל הרחב.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *