מסעדת “עלמה” חוגגת את ט”ו בשבט

מסעדת “עלמה” במלון דניאל בהרצליה פיתוח, מזמינה אתכם לחגוג את ט”ו בשבט מול גלי הים התיכון, ומפנקת את האורחים בארוחת בוקר ישראלית ,לצד מזנון בפירות יבשים. הפתעת טרין פירות יבשים וגבינה – המוגש על חשבון הבית למזמינים ארוחת בוקר זוגית. במהלך חג האילנות (29-31 בינואר 2010), תוכלו ליהנות ממזנון מיוחד הכולל עשרות סוגי פירות יבשים במחיר 35 ₪ בלבד לצלחת, לצד מנת ספיישל מיוחדת לט”ו בשבט, של טרין פירות יבשים וגבינה , מבחר פירות יבשים עם אגוזי לוז מוגש עם מעדן גבינת ריקוטה חמאה ופטה עם מיקרו עלי בייבי וסירופ חמוציות במחיר היכרות של 40 ₪.

 

הזדמנות פז ליהנות מהנוף הקסום של מסעדת עלמה, הממוקמת בלובי של מלון “דניאל” בטיילת של הרצליה פיתוח – המציעה לכם לסעוד על רקע הגלים בכורסאות מפנקות, וליהנות מחוויה קולינארית ייחודית בניצוחם של היועץ הקולינארי מנה שטרום ושף הבית דודו כהן.

בופה מועשר בפירות יבשים – 35 ₪ (לצלחת)

ספיישל ט”ו בשבט עם טרין פירות יבשים , גבינת ריקוטה חמאה ופטה ,מיקרו עלי בייבי וסירופ חמוציות – 40 ₪ . על הזמנת ארוחת בוקר זוגית טרין פירות יבשים וגבינה מתנה!!

עלמה (בלובי של מלון ‘דניאל’) – שעות פתיחת המסעדה 9:00-23:00

מלון “דניאל”, רמות ים 60, הרצליה-פיתוח. טלפון לפרטים נוספים: 09-9528282

Israeli_Breakfast


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *